Om oss

Byggadmin i Sjuhärad AB, Bisab, erbjuder tjänster och konsultation inom byggadministration i Västra Götaland. Bisab har Västra Götaland som arbetsområde men är flexibel och har haft byggprojekt i bland annat Jönköpings lön. Vi hjälper till med kontrollansvar och projektledning vid byggen, entreprenadbesiktingar, upphandlingar, bygglov m.m.

Aktiebolaget Byggadmin i Sjuhärad AB bildades under 2016, och drivs av mig, Krister Haglund. Efter att under i stort sätt hela mitt yrkesverksamma liv arbetat med byggadministration beslutade jag redan under 2015 att jag skulle använda mina kunskaper till att arbeta i egen regi.

Min långa erfarenhet kommer till stor del från beställarsidan med i huvudsak projekt och projekteringsledning, upphandling, besiktningar, underhållsplanering, utredningar samt kontrollansvarig varit en stor del av mitt arbete.

Byggadmin i Sjuhärad AB vänder sig till både företag och privata aktörer.

Vi arbetar efter ABK-09 (allmänna bestämmelser för konsultuppdrag inom arkitekt- och ingenjörsverksamhet) och konsultansvarsförsäkring finns enligt dessa krav.

Har du några funderingar eller vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss.